om ekorrhjulet

Så hade man avklarat första veckan efter jullovet. Kände ju en del ångest inför att igen gå in i det där ekorrhjulet av jobb, hushåll och familj. Men första veckan gick över förväntan. Jobbet kändes överkomligt och i mammarollen lyckades jag hålla mig lugnare än vanligt.

Vi hann med ganska mycket under veckan. Träning, hobbyer, städning och nu i helgen har vi städat ut julgranen och plockat bort julpyntet som spridit sig runt om i huset (julbelysningen i fönstren får nog hänga kvar och lysa upp ännu nån vecka).

Jag har under denna vecka känt glädje igen över att låta vardagen omfamna mig. Jag har broderat och släktforskat, sånt som ger mig lite terapi. Dessutom har jag lyckats trycka in 4 träningspass under veckan.

Jag har ju slutat ge nyårslöften. Istället tänker jag på det som målsättningar. Och nu har jag igen tänkt att jag måste skärpa mig med mat och träning. Ska här bli något barn så tror jag min kropp skulle må bra av lite bättre förutsättningar. Så nu ska det ätas mindre gott och tränas lite mer. Tjohej!

Och så sömnen, sova mera!!! Så nu ska jag gå och sova så jag orkar ta mig an vecka två.

Tack och gonatt!

/ viffslan

Det här inlägget postades i vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.