om en annorlunda lillajul

Nu är vi i full gång med vår vardagsrumsrenovering. Lillajul till ära har vi tagit hål i hallväggen och byggt in två garderober i väggen. Självklart har vi också hunnit äta julmiddag och öppna våra små presenter, men sedan har det varit full rulle. Förhoppningsvis kommer vi att hinna få vardagsrummet i beboeligt skick till julen, så att vi då tillsammans med släkt och vänner kan njuta av lugnet.

Igår fick vi vår IKEA leverans med skåp, garderober, hyllor, fåtölj och lite annat smått och gått. Vi hämtade också hem vardagsrumsgolvet. Sen fick vi idag veta att nya spisen med största säkerhet hinner komma inom de närmaste två veckorna och att han hinner komma och installera den innan jul. Och när spisen är monterad så då är det bara att köra sista slutspurten.

Spacklat och slipat väggarna har vi också gjort idag och nästa helg när Emil och jag åker till Ukko-Halla med orkestern så misstänker jag att några små tomtenissar åker hit och målar väggarna. Passar ju bra att göra det då så ingen behöver sova i målarångorna.

Trots kaoset så är det roligt när det går framåt, och jag hoppas och tror att vi hinner med det vi måste innan jul. För under julledigheten ska jag vara LEDIG och njuta, och vad är då bättre än att kunna göra det i ett splitternytt vardagsrum :)

Annars mår jag mycket bättre nu. Illamåendet har gått över och jag är inte längre lika dödstrött. Nu börjar det istället komma andra “krämpor”, men det är väl sådant man får leva med. Magen börjar så smått synas och på alla sätt börjar det bli mera tydligt att jag väntar barn <3

Nu när julen närmar sig och aktiviteter tar julpaus så kommer jag att ha mera tid, och så ska jag blogga flitigare. Så fortsätt kika in hit ;)

Här ett litet axplock av vad vi sysslat med idag:

IMG_8760IMG_8765IMG_8778

/ viffslan

This entry was posted in Gravid, hus, renovering. Bookmark the permalink.

One Response to om en annorlunda lillajul

  1. Camilla says:

    Vad spännande med husrenovering! Men säkert aningen småstressigt så här med julen kring hörnet. Fast man får ta det i den takt det hinns med. Det går ju alltid att gömma halvfärdiga projekt bakom granen sen eller nåt. ;) Kul att ni blev med eget hus så pass snabbt. Vi hoppas att vi också kommer att få bosätta oss på samma fina holme inom x antal år. För Jepo e bäst! :) Ha en fin lillajulskväll!

Comments are closed.