om juleväntan i adventstid

Vilken julig lycka när julgardinerna äntligen anlände. Och så mycket trevligare det kan bli när fönster förses med ljuvliga gardiner. Det är så roligt när allt faller på plats. Köket, sovrummet och snart och vardagsrummet. Och snön som kommit gör allt så mycket juligare.

IMG_8806
Köksfönstret i julskrud!

IMG_8808
Högre mysfaktor i sovrummet :)

Och på onsdag åker vi iväg till Ukko-Halla med orkestern. Lugnt och skönt utan måsten. Visserligen kommer vi att öva mycket, men man får lämna allt här hemma en stund. Och det ska bli skönt. Och sen när vi kommer hem tillbaka så är det mitten på december och då snart lugnar det ner sig både på jobbet och på fritiden. Nu har vi ljus här i vårt hus, julen den kommer hopp tralala…

Jag är nog en riktig julmänniska ;)

/ viffslan

This entry was posted in hus, renovering, resor. Bookmark the permalink.