om en ynka m̴nad Рd̴ b̦rjar livet <3

Om 1 månad den här tiden så hoppas jag att dansen är i full gång. Att gästerna har roligt, att vi är nöjda och att festen fortsätter ännu länge till! Om 1 månad har vi alltså blivit man och hustru. I kyrkan, inför familj, släkt och vänner.

Att man kan längta så mycket efter något är ju helt otroligt. Men om man ska länga efter något så är det väl att få visa för varandra och alla andra att man älskar varandra och skall göra så intill döden.

Imorgon bär det av till sömmerskan för att fixa klänningen, och på söndag har vi en första övning i kyrkan. Och idag är officiellt sista dagen att anmäla sig till bröllopsfesten så bara gästerna anmäler sig så får vi börja göra bordsplacering och se över festprogrammet. Så det närmar sig verkligen nu!

Spännande tider <3

/ viffslan

Det här inlägget postades i bröllop, kärlek. Bokmärk permalänken.