om en underbar midsommar <3

Midsommar. Ännu i torsdags hade vi egentligen inga planer. Så igår var jag på en fin konfirmation (som vanligt). Sörjde lite över att jag i år inte fick vara med som ledare, men njöt av hur fint det var!

Sedan på kvällen gick en liten dröm i uppfyllelse. Jag har länge tänkt på att det vore roligt att fara på dans, men ungdom som man är så blir det liksom aldrig av. På vappen var vi på väg, men så rann det ut i sanden ändå. Nå, igår så for vi med mina föräldrar till Klacken och dansade loss. Och OJ vad kul det var! Till först gick det ganska knaggligt, men ju längre kvällen led, desto bättre började det gå, och då blev det också roligare. Massa känt folk där var det också. Vi kände oss stundvis väldigt unga där i vimlet, men roligt hade vi ändå! Och så gick ju öva på vals så där lagom inför bröllopet ;)

Idag bär det iväg till mina faddrars villa. Där ska vi njuta och ha det bra hela dagen lång! Härligt!

Ha en bra midsommardag alla ni där ute!

kärlek och sommarkramar <3

/ viffslan

Det här inlägget postades i bröllop, kärlek, musik. Bokmärk permalänken.