om nitton dagar och sexton timmar

Ser på min räknare här till höger att det är 19 dagar och 16 timmar till bröllopet. Och nu plötsligt blev jag nervös. Flera av sommarens brudpar som jag känner har redan gift sig och det kryllar av bröllopsfoton både här och där. Detta gör mig nu lite nervös, fast på ett bra sätt.

Något som också närmar sig är flytten in i vårt nya hus. Renoveringen går snabbt framåt och både köket och sovrummet är snart klara, vilket var vårt mål för att flytta in. I morgon ska jag försöka få hit lite nya bilder på våra framsteg.

Och när jag väl får tid att göra en ordentlig lista på vad som är kvar att fixa inför bröllopet så ska vi hoppas att jag finner tid att blogga lite bröllop också :)

/ viffslan

This entry was posted in bröllop, hus, renovering. Bookmark the permalink.