om renovering–plötsligt händer det!

Jag hade idag tänkt att vi inte kan göra så mycket med renoveringen, men så pratar jag med Emil och han berättar att rörmokaren varit där idag och fixat med sina grejer, plus att mattläggaren lovat komma imorgon. Så plötsligt skulle vi ha skivat en vägg för att han ska kunna vika upp mattan plus att vi skulle riva ut den gamla mattan.

Så Emil och min bror for för att fixa elen och sedan mötte mamma och pappa upp för att hjälpa till att skiva väggarna. Själv var jag och drog knatteträning och när jag sedan kom dit så skulle första skivan sättas. Så skivade vi en vägg och tog lös den gamla mattan. Vilket träningspass! Men roligt är det när det händer :)

Dagens bildskörd:

IMG_2951 Elkarl i arbete.

IMG_2959 IMG_2962 IMG_2963
Första skivan pÃ¥ plats…                …hela väggen skivad.

IMG_2965 IMG_2980
Gamla mattan som ska bort                 och nu är den borta!

IMG_2969 IMG_2970
Emil kämpar på! Mina krafter räckte inte till att dra, men skära var jag ganska bra på ;)

Så, imorgon kommer mattläggaren för att spackla och slipa golvet, och på torsdag lägger han ner matta. Så i helgen blir det till att skiva klart och kanske börja spackla och slipa. Och det lär väl ta en stund, hehe.

Så nästa gång någon frågar vad jag ska göra på midsommar så svarar jag nog renovera. Men det gör inget, för jag tycker att det är roligt!

/ viffslan

Det här inlägget postades i hus, renovering. Bokmärk permalänken.