om renovering–projekt riva

Och renoveringen fortsätter. Vi kom verkligen framåt idag, trots att vi egentligen gick bakåt. Nu har vi rivit nästan allt som ska rivas, alla skivor, lister och karmar. Nu väntar vi bara på rörmokaren, så får vi sen riva det sista.

Vi var också till Jakobstad och handlade material idag. VI hämtade köksmattan som hade kommit och så beställde vi golv till sovrummet. Så nu har vi i princip allt vi behöver till kök och sovrum så nu är det bara att köra på :)

Dagens bilder:

IMG_2905
4 karlar som funderar på hur de ska få motorsågen att fungera…hehe

IMG_2908IMG_2913IMG_2915
Och spånskivorna tas bort…Pontus, pappa och Joa hjälpte till

IMG_2917
Vi var så skickliga på att riva så Kalle Anka visade sig bland bråten ;)
IMG_2918
Nu ser köket ut så här. Själva diskbänken är det enda som vi inte kunnat riva före rörmokaren varit där.

Och bara svärfar får flyttat alla grejer ur sovrummet så börjar vi på där inne också och kör lite dubbelt upp. Där ska väggarna målas och tapetseras och nytt golv ska läggas, men sen är det inte så mycket mera i det rummet.

Kul att äntligen vara igång på riktigt!!

/ viffslan

This entry was posted in hus, Jepo, renovering. Bookmark the permalink.

2 Responses to om renovering–projekt riva

  1. Emelie says:

    Suuuuper! Ni är så duktiga och du inspirerar mig så. Kalle anka bilden såg nästan ut som en blandning av Kalle och Musse i mina ögon ;) men sedan vet jag inte vilket håll du tänkte ifrån :) fy vad jag saknar dig. Kan vi skypa i veckan? Kram

    • viffslan says:

      Tack du kära vän! Tycker också det ser ut som en blandning av Kalle o Musse ;) Visst kan vi skypa nån dag. Vi hörs via fb. kram

Comments are closed.