Om fullspäckade veckor och en bloggtorka som heter duga

Här är det länge sen det har hänt något. Har inte haft ro, ork eller lust att skriva. Det har varit fullspäckade och utmanande veckor. 

Först och främst fick vi reda på att vi äntligen lyckats bli gravida igen och då kändes det konstigt att fortsätta skriva om gravidkampen. Men på samma gång så ville jag inte skriva om graviditeten före nu, när vi faktiskt varit på ultraljud och sett att där faktiskt är ett barn. Mera om det i ett annat inlägg.

Sen har jag varit så fruktansvärt trött. Jobb, graviditet, revyövningar och en 2-åring med en vilja av stål tär på krafterna. Jag har de två senaste månaderna i princip sovit mig igenom kvällarna för att orka dagtid. Och de senaste veckorna har kvällarna gått åt till revyövningar och nätterna har naggats i kanten. 

Men nu är revyn över och kvällarna kan vigas till annat. Men ännu är jag för trött för att orka uträtta storverk. Fick dock städat Caspers rum ikväll och bakat en namnsdagskaka åt honom, men sen somnade jag på soffan…som vanligt. 

Dessutom är det höst nu, kallt och fruset och då blir jag alltid extra energilös. Man vill bara ligga på soffan under filten med en brasa i spisen och något bra på TV.

Men kanske jag skulle orka börja blogga igen nu. När graviditeten dessutom har offentliggjorts så kan jag ju blogga om den också. För den är helt annorlunda denna gång. ORO, minst sagt. Varje dag som går utan något konstigt känns som en seger…men det är långt till april. Men som sagt, mera om det en annan gång.

Nu ska jag lägga mig under filten och höstmysa…eller somna, vi får se ;)

/viffslan

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Om fullspäckade veckor och en bloggtorka som heter duga

  1. Nina says:

    Grattis till graviditeten!!

Comments are closed.