om tacksamhet

Idag var jag tillbaka på jobbet, vilket kändes riktigt bra! Den största orsaken till det var nog mina härliga kollegor. Ett stort tack till er för värme, omtanke och humor. Vi är nog ett så härligt gäng som trivs bra tillsammans. Diskussionsämnena är många och diskussionerna ofta intensiva., och det gäller både jobbrelaterade ämnen och andra. Dessutom har vi så otroligt roligt tillsammans :)

Jag känner mig så tacksam över jag får trivas med mitt jobb, både med kollegorna och med de barn (och vuxna) som jag jobbar med.

Är också så otroligt tacksam över gåvan i mitt liv, Casper. Trots att han är inne i en lite jobbigare (aktivare) period nu så är jag varje dag så otroligt tacksam över att han finns, får vara frisk och utvecklas.

Så dagens tankar kan sammanfattas med ordet tacksamhet! Vi glömmer så ofta bort allt som vi har att vara tacksamma för, och istället fokuserar på det negativa. Men när vi riktigt tänker efter så hittar vi säkert alla oändliga många saker som vi är tacksamma för.

/ viffslan

Det här inlägget postades i jobb, kärlek. Bokmärk permalänken.