om en nystart, igen

Oj så dålig jag har varit på att blogga den senaste tiden. Jag vet inte hur tiden kan flyga iväg. Har liksom ingen tid att sätta mig ner och plita ner blogginlägg. Men kanske (kanske) skulle jag lyckas ta mig i kragen den här gången.

Men nu är sommaren här och om två dagar är det semester. Då drar vi iväg till Sverige i en vecka och när vi sen kommer hem så blir det badrumsrenovering, villaliv, cykelturer, fotbollsmatcher och förhoppningsvis lite strandhäng ;)

Sen efter all härlig sommar så kommer augusti och då blir det ett nytt kapitel i vårt liv. Då börjar Casper dagis och vi får stiga in i den världen. Idag var det öppet hus och vi tog oss en titt på dagiset, “tanterna” och Casper fick träffa lite blivande kompisar. Det kommer nog att bli bra och jag ser faktiskt fram emot att han ska få börja dagis. Men som sagt, en lång härlig sommarsemester ska vi klara av först.

Men nu ska vi orka 2 arbetsdagar ännu, så god natt på er :)

/ viffslan

Det här inlägget postades i Casper. Bokmärk permalänken.