om husköpet – vilket sammanträffande

22.5.2011 – vi städar ur vårt första gemensamma hem, lägenheten i Helsingfors, packar i bilen och ger nycklarna vidare till nästa par som ska flytta in!

22.5.2012 – vi köper vårt första hus, av svärföräldrarna!

Och detta händer med exakt 1 års mellanrum. Hade aldrig för ett år sedan kunnat tro att vi skulle marschera så snabbt. Kommer nog att ta en stund innan man fattar att man faktiskt är husägare. Jag menar, det om något är väl vuxet!

Och jag kan bara beskriva situationen på banken på ett sätt: skräckblandad förtjusning! För nog är det ju skrämmande, att veta att man sitter fast en antal år med ett banklån. På samma gång som jag är stormförtjust över att ha ett eget hus, där man kan spika upp tavlor på vilken vägg som helst, där man kan måla om när man vill, och där man har egna rabatter att sköta om. Ett alldeles eget hem!!

/viffslan

This entry was posted in hus, Jepo, personligt. Bookmark the permalink.

2 Responses to om husköpet – vilket sammanträffande

  1. Anki says:

    Jag gläds med er och önskar er all lycka i ert nya hus!

Comments are closed.