gemenskap is the thing!

Gemenskap.
Dagens ord.

Gemenskap för mig är en väldigt viktig sak, att kunna känna att man hör hemma. Det har jag nog skrivit om flera gånger förr, men det tål att sägas igen. Och är det något som finns här i Jeppo så är det gemenskap…

Det finns många saker som betyder gemenskap för mig, men just nu är det nog revyn som står för den stora delen. Det är så himla roligt, vi är ett supertrevligt gäng och jag bara älskar det. Ikväll övade vi första akten och nu börjar det småningom sitta. Och nu är det inte långt kvar till premiären :)

Den där känslan när man stressar i klädbytena, går ut på scenen och gör sin grej. Och när publiken skrattar (förhoppningsvis) och man får sjunga sånger på dialekt, jag det är underbart!

Bara det att gå ut på promenad och möta folk som hälsar på en är också det gemenskap. Det finns en stor tröst i att känna folk och att veta att det alltid finns någon att umgås med. Och det är så otroligt skönt att jag har möjlighet att vara hemma nu i vår och känna gemenskapen som faktiskt finns här runt omkring.

/ viffslan

Det här inlägget postades i Ã¥sikter, Jepo, Pampas, personligt. Bokmärk permalänken.