plötsligt händer det

Idag vände det. Jag riktigt kände hur humöret steg på oss allihopa. Ludwig åt 4 mål mat idag och det kändes bra eftersom han inte ätit något annat än modersmjölk nu på 3 dygn. Dessutom sov han lite mera enligt sin rutin och var betydligt gladare. Casper var också nästan tillbaka till sitt normala jag.

Själv kände jag också hur jag liksom blev lättare idag när pojkarna började visa friskhetstecken. Lite tvätt, lite disk och lite städning blev gjort. Så hann jag rensa ur några kökslådor, ha besök och vara på jumppa. Och så sängklädsbyte i alla sängar så vi får bort alla bobbor. Borde ännu städa wc så det blir fräscht även där.

Så nu ska vi hoppas att sjukorna är ur huset och att vi får vara friska framöver. 

/ viffslan

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.