om ett kommande känslosamt uppträdande

Idag ska jag ge er en liten glimt av vad ni kan få se i årets revy om ni tar er till Jeppo Uf om så där 2-3 veckor.

Vi kommer att ha många sånger i år, och en av denna är nästan som en dröm för mig. Jag har själv skrivit texten och melodin är en underbar, känd, svensk visa. Det är en BB-sång där jag sjunger om våra mirakel, barnen, och hyllar alla oss kvinnor som med styrka och mod gått igenom en förlossning.

Det som dock kommer att bli extra känslosamt är ju, för det första, att det handlar om en så känslosam sak som barn och förlossning, men för det andra, att tänka att jag faktiskt kunde ha varit 20 veckor gravid nu. Jag kunde ha suttit där på scenen med relativt stor mage och sjungit… Istället får jag nu försöka hitta den där känslan av att vara gravid och sjunga utgående från den. Det känns också viktigare än nånsin att få göra den här sången, dels för min egen skull, men dels också för alla kvinnors skull.

Jag hoppas att ni kommer på revyn för att dela denna sång med mig (och mycket annat förstås). För är det nåt vi önskar oss nu så är det en stor publik!!

Välkomna!

/ viffslan

Det här inlägget postades i Gravid, musik, revy. Bokmärk permalänken.