om mitt nya liv

Så var då första arbetsdagen över. När jag körde till jobbet så kändes det som om jag bara haft helg, inte varit borta från jobbet i 9,5 månader. Och även när jag kom dit så kändes det så, allt var sig likt. Och jag trivs på mitt jobb, verkligen trivs. Det var så trevligt att träffa alla kolleger igen :)

Även för hemmafolket hade det gått bra. Casper hade ätit och sovit bra och de hade lekt och haft det trevligt.

Något annat som var trevligt var att Casper somnade redan 22.30 igår kväll. Han som annars brukar surra på till ca 1 på natten. Han vaknade sedan en gång i natt (ca 3), fick lite mat, var uppe med pappa en stund och somnade sedan om. Så sov han ända till 9 så den natten kan vi inte klaga på!

Förutom att det var roligt på jobbet idag så var det ju också störtkul att komma hem tillbaka och få gosa med världens bästa Casper <3

Så sist och slutligen tror jag nog att jag kan vänja mig vid detta också :)

/ viffslan

Det här inlägget postades i Casper, jobb, vardag. Bokmärk permalänken.

1 svar på om mitt nya liv

  1. Camilla B skriver:

    Hej, såg du att jag lämnade en kommentar under ditt Pukyinlägg för nån vecka sen. Hoppas att jobbstarten går fortsatt bra för er alla! :)

Kommentarer är stängda.