om en ny era

Så var då dagen här, min sista lediga dag. I morgon börjar en nya era i våra liv. Jag kommer att åka till jobbet och förtjäna lite pengar och Emil blir hemma med Casper. En spännande tid som säkert kommer att bli omtumlande men minnesvärd. Men det ska nog gå bra och vi har ju 10 veckor på oss att vänja oss.

Det känns väldigt nervöst måste jag säga. Jag har ju inte varit på jobbet sedan april ifjol och jag är verkligen inte van att stiga upp tidigt på morgnarna. För Casper kommer ju den stora omställningen att vara att maten (och mamma) inte finns tillgängligt när som helst.

Förra söndagen skulle vi börja babysimma i Jakobstad men då var Casper så förkyld så vi for första gången idag istället. Då var det Emils tur att vara lite krasslig så vi hämtade upp fammo som kom med som stöd. Casper var väldigt undrande och han ville vara nära hela tiden, men allt var ju nytt och stort och det var länge sedan han hade simmat. Men dagens sim kändes ändå som en bra avslutning på min föräldraledighet.

Jag får återkomma senare i veckan med en uppdatering om hur vardagen flyter på med Emil som hemmapappa ;)

Nu ska vi försöka få Casper i säng lite tidigare än vanligt eftersom den här mamma ska upp klockan 6 imorgon…huuadå…

/ viffslan

Det här inlägget postades i Casper, jobb, vardag. Bokmärk permalänken.