om lugnet efter stormen

Idag har det varit riktigt trevligt att vara mamma. Casper har varit så underbar hela dagen och ett lugn har legat över oss båda. Endast minimalt gnäll och istället har han umgåtts, skrattat och varit aktiv.

Han har nu i några dagar inte sovit bra någon annanstans än i bärsjalen och när han varit vaken så har han skrikit, troligtvis p.g.a. magknip. Men idag så har han sovit bra lite varstans och vi har inte “behövt” ta fram bärsjalen. Magknipet verkar också lätta nu när vi har börjat ge droppar mot gasbesvär så vi ska hoppas att det håller i sig så att det blir lättare för både honom och oss :)

Annars så har Casper nu börjat bli riktigt aktiv. Han kan ligga länge och skratta och “prata” och benen går på honom som om han vore ut på länk ;) Han har också börjat sträcka sig efter saker och greppa, och favoriterna är trasan och nappen. Det är intressant att se med vilken kraft och bestämdhet han ibland drar nappen ur munnen och nästan kastar iväg den. Och sedan en sekund senare så gråter han och vill ha nappen. Haha, konsekvensanalys killen :)

20130707_212319[1]
VÃ¥r underbara kille <3

20130707_212146[1]
Casper o mamma :)

20130710_182802[1]
Casper tycker om att sitta själv i stora stolen och berättar han åt pappa vad han gjort på dagen… ;)

 

/ viffslan

Det här inlägget postades i Casper, vardag. Bokmärk permalänken.