om en dag till

Vecka 38+0. Otålig. Småskraj. Förundrad. Tung. Energisk. Förväntansfull. Det finns många ord som beskriver hur jag känner mig just nu…

20130510_175500[1]
Jag känner mig lite tjock ;)

På något sätt har jag en känsla av att något händer nu i helgen, men så slår jag ändå bort tanken med att det bara är önsketänkande. Men min intuition brukar vara ganska bra ;) Idag har jag dessutom känt mig väldigt “onalo”. Jag har velat mellan att ligga på soffan och fixa en massa saker och det har blivit en blandning av båda. Trycket neråt har blivit värre och jag väntar hela tiden på värkar. Men den som väntar på något gott…

Men för vår del så får bebben komma nu. Idag har vi burit ner och bäddat sängen, och trots att han kanske inte kommer att sova så mycket i den nu den första tiden så känns det ändå bra att ha den redo där i sovrummet. Så nu är bebbens egna hörna helt klar.

20130510_232617[1]  20130510_232631[1]
Så här blev sängen (minus spjälsängsskyddet) och hörnan med skötbord och säng!

Emil trodde stenhårt (och hoppades) att bebben skulle titta ut idag. Vi har nämligen 5-årig förlovningsdag idag så skulle han ha kommit idag så skulle min käre make inte ha behövt komma ihåg något nytt datum. Men bebben vill tydligen ha en helt egen dag :) Och det kan jag förstå…

Men, men, vi väntar och ser!

/ viffslan

This entry was posted in Gravid, kärlek, renovering. Bookmark the permalink.

One Response to om en dag till

  1. CL says:

    Spännand, spännand!!! Å når e än vaar så er e ejn dag närmari idag än i går… <3

Comments are closed.