om den rasande farten

Har slarvat väldigt mycket med motionen den sista tiden. Ja, egentligen hela hösten. Har ju dragit mina jumppagrupper, men inte så mycket annat. Förstås har det ju berott på graviditetsillamåendet och tröttheten, men också vädret har spelat in. Och nu, när jag plötsligt blivit sugen på att gå långpromenader, då blir det snöoväder. Det borde ju inte påverka, men det gör det. Jag kommer mig inte riktigt ut när snön yr och allt blir vått. Hoppas att det lugnar sig lite till helgen.

Idag har vi dag 118 av graviditeten och tiden tickar på i rasande fart. Krabaten börjar verkligen göra sig påmind nu. Kläderna börjar bli små, vissa rörelser är otympliga och magen börjar kännas “i vägen”. Men vem bryr sig när man vet vad som väntar sedan i vår.

Något annat som går i rasande fart just nu är vardagsrumsrenoveringen. Idag när jag kom hem hittade jag pappa och bror i färd med att fixa fondväggen, och nu ikväll blev de klar med den. Mycket ljud är det minsann och mamma kommenterade idag att vår krabat minsann kommer att sova i vilka ljud som helst. Hehe, har får blir van med cirkelsågar, bankande, surrande och dessutom allt orkester(o)ljud på alla övningar. Men ett barn som sover i alla möjliga störande ljud är väl kanske inte så tokigt, eller ;)

IMG_8974
Nu börjar fondväggen läggas dit

IMG_8979
Mina killar jobbar duktigt!

IMG_8983
Fondväggen är klart! Är såå nöjd!

IMG_8975
Och så här fint blev det när mamma och
pappa målat och fixat kring fönstren! TACK!

 

/ viffslan o magen

This entry was posted in Gravid, hus, renovering. Bookmark the permalink.