om vårt hus!

Nu ska jag blogga lite om husköpet. Nu har vi ju varit husägare i mer än 2 veckor och det känns fortfarande bra. Det är ju alltså Emils hemgård som vi har köpt. Huset i sig är nog i inflyttningsskick, men behöver nog renoveras, plus att vi ju vill göra det till vårt! Så idag fick vi äntligen beställt nya köket från IKEA. Kommer att bli så bra, bara vi kommer igång.

 

 

 

Vårat hus!

 

 

Förutom köket så kommer vi att göra om badrummet, vardagsrummet och grovköket. Sedan tar vi ytorna i de andra rummen. De andra rummen ja, de är rätt många, men vi kommer nog inte att använda alla rum på länge ännu. Men vi börjar med köket och sovrummet. Det är ju ändå där man är.

Trädgården har vi också börjat göra i ordning, trots att vi inte skulle stressa med den. Men eftersom Emils lillasyster skulle ha sitt studentkalas i huset så kunde vi ändå inte börja riva något där inne, så då passade det ju bra att börja där ute.

 

 

Tungt att gräva upp vår stora rabatt. Dessutom sväljer den sjukt mycket blommor, så det vi köpte och det jag tog av mamma räckte ju ingenstans. Men vi får fylla på vart efter :)

 

 

 

Mera bilder och blogginlägg blir det säkert sen när vi börjar renovera på riktigt där inne. Och så håller vi ju nog fortfarande på att smälta att huset faktiskt är vårt! Helt sjukt. Kommer att vara evigt tacksam för att svärföräldrarna vilje sälja åt oss!!
Jag menar, huset är perfekt för oss och det ligger på ett underbart ställe och vi kan båda två se en framtid i det där huset. En framtid som ser ljus ut!

/ viffslan

This entry was posted in hus, Jepo, vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to om vårt hus!

  1. Tina says:

    STORT och fint hus har ni köpt! :)
    Jag har nog också en del perenner som jag kan tänka mig att dela med mig av, så om du är intresserad så kom och hämta bara när som helst. Mest gula blommor, kanske du har av dom redan men det ser ju ut att behövas en del till iaf.

  2. viffslan says:

    Det behövs nog. Om int i år så nästa hämtar ja säkert, då vi böri fyll på ordentligt :)

Comments are closed.