bloggen

har bloggat sedan sommaren 2006 med varierande intensitet. bloggar självklart mera när något händer, både bra eller dåligt. började blogga på bloggen.fi men efter att den kraschade så skapade jag denna blogg. försöker fortfarande hitta min bloggstil, men den ligger nog där någonstans mellan vardag-speciellahändelser-tankarochfunderingar. mycket kretsar förstås kring våra två mirakel. sönerna. det vackraste vi har.

bloggen är en plats där jag helt enkelt kan skriva av mig. skulle gärna ha en slags dialog med mina läsare, men har insett att tröskeln att kommentera är rätt hög. men vill man lämna ett avtryck blir jag mycket glad :)

varför då viffslan. vi känner viffslan från mumin, men den enda kopplingen mellan mig och viffslan är nog att vi börjar på samma bokstav. viffslan blev jag i Norge under mina utbytesstudier, och allt sedan dess har jag använt smeknamnet. och ju längre jag använder viffslan, desto mer börjar jag identifiera mig med namnet. och viffslans väg syftar givetvis på min väg mot framtiden. för vi är alltid på väg…

2 Responses to bloggen

 1. Clas-Håkan says:

  Hej,
  Trevligt att följa med dina funderingar så här på avstånd. Jag är en typisk spejare i FB och dylika. Tycker om att ibland titta på vad andra håller på med och tycker till ibland men skriver just alldrig något själv om mig och mina tankar. Fortsätt och blogga. Det är särskilt roligt att följa med vad unga gör, tänker och tycker.
  H. Clas-Håkan

  • viffslan says:

   Hej! Tack för kommentaren. Alltid trevligt att veta vem som läser ens funderingar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WP Hashcash